اجرای حکم اعدام متهم پرونده خانه وحشت متوقف شد/ ماجرا چیست؟ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۶؛ فرصت دوباره برای جاماندگان وضعیت هوای فردا یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵ | کدام استان‌ها بارانی می‌شوند؟ تومور یک‌ونیم کیلویی از بدن بیمار ۶۰ ساله در آباده خارج شد حکم انفصال از خدمت شهردار اوشان فشم میگون صادر شد رگبار و رعدوبرق در اغلب مناطق کشور تا سه‌شنبه پلیس راهور: موتورسیکلت بدون پلاک و گواهینامه نداریم تردد روان در تمام محورهای شمالی کشور بارش باران و صاعقه در 25 استان تا سه‌شنبه هشدار پلیس فتا درباره شگرد وعده درآمدهای بالا در آگهی‌های استخدامی میانگین دریافتی معلمان فقط ۲۹ میلیون تومان است ۱۳۰۰ مدرسه آسیب دیده از جنگ در کشور بازسازی شد تاکید بر پرداخت مطالبات مالباختگان؛ تعیین ضرب‌الاجل چگونه از پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات بگیریم؟ هوای قابل‌قبول تهران با شاخص 98 سامانه بارشی جدید در راه ایران / هشدار نارنجی برای ۱۲ استان / باران، برف و رعدوبرق تا شنبه ادامه دارد

آخرین وضعیت طرح مهریه در مجلس؛ ایرادات تا دو هفته آینده رفع می‌شود؟

مهریه  رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: پیشنهاد اصلاحی طرح مهریه برای رفع ایرادات تا دو هفته آینده ارائه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۱۰ آبان ۱۴۰۵ - 2026 November 01
کد خبر: ۳۲۲۷۶۲

به گزارش راهبردمعاصر؛ محمد سرگزی، رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی  از بررسی ایرادات شورای نگهبان و هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام به طرح جدید «مهریه» در کمیته تخصصی این کمیسیون خبر داد و گفت: امیدواریم پیشنهادهای اصلاحی کمیته تا دو هفته آینده برای بررسی به کمیسیون ارائه شود.

سرگزی با اشاره به روند بررسی ایرادات مطرح‌شده درباره طرح مهریه اظهار کرد: کمیته‌ای در کمیسیون حقوقی و قضائی تشکیل شده است تا ایرادات اعلام‌شده از سوی شورای نگهبان و مجموعه هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام را با حضور دستگاه‌های متولی بررسی کند.

وی افزود: منتظر هستیم کمیته پیشنهادهای اصلاحی خود را با هدف رفع ایرادات به کمیسیون ارائه کند تا پس از بررسی در کمیسیون، موضوع برای رسیدگی و تصمیم‌گیری به صحن علنی مجلس ارجاع شود.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اشاره به برگزاری جلسات فشرده این کمیته درباره زمان‌بندی رفع ایرادات این طرح گفت: امیدواریم تا دو هفته آینده، کمیته نظرات و پیشنهادهای خود را به کمیسیون ارائه دهد و پس از آن نیز در جلسه‌ای در کمیسیون، موضوع بررسی و برای طرح در صحن علنی آماده شود.

سرگزی ابراز امیدواری کرد با رفع ایرادات شورای نگهبان و هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح مهریه در کوتاه‌ترین زمان ممکن مراحل تصویب نهایی را طی کند./تسنیم

کلمات کلیدی: مهریه
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار